Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kapaszkodó lovak a Vágtán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 31.

ImageA Kapaszkodó Lovarda (Pákozd) képviseli megyénket a Budapesti Nemzeti Vágtán a hétvégén. A mai bemutatókat holnap követik a futamok, ahol a győztes 30 millió Forintot nyer, az általa képviselt önkormányzat pedig további 5 millió Forintot kap. A versenyre 96 település nevezett be hazánkból.

 
Öttusázóink a VB-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 30.

ImageGyenesei Leila, Vörös Zsuzsa, Máthé Vivien és Tóth Adrienn is bejutott az MVM Öttusa Világbajnokság döntőjébe, amit szombaton rendeznek Budapesten. A selejtezőben az egyéni induló Gyenesei Leila szerepelt a legjobban, aki csoportjában harmadik lett. A csapatversenyben Tóth Adrienn 10., Máthé Vivien és Vörös Zsuzsa pedig 11.-ként örülhetett a továbbjutásnak.

 
Meggyőző fölény az első bronz meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 29.

ImageAz Albacomp a Szolnok csapatával csapott össze a bronz mérkőzés első felvonásán, amit az ARÉV csarnokban rendeztek Székesfehérváron. A találkozóról a szolnokiak távoztak csalódottan, hiszen korábban, az ötödik mérkőzésen hazai pályán buktak el a Körmend ellen a döntőbe jutásért, most pedig a fehérvári fiúk diadalmaskodtak felettük 90:68-as végeredménnyel. Az Albacomp végig kimagasló fölénnyel vezetett, ami annak is betudható, hogy a játékosok vasárnap pihentek, míg a Szolnoknak meccse volt. A mezőny legjobbja Mcclandon volt, aki nagyon sok lepattanót szerzett, s mellette 18 pontot dobott is.

Tovább...
 
Kelemen József Emléktorna Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 29.

ImageA fehérvári tollaslabdázás atyjának, Kelemen Józsefnek állítottak emléket a róla elnevezett tollaslabda-versenyen. A székesfehérvári bajnokságon városunk tollaslabdázóin kívül Dunaújvárosból, Mórról, Sárbogárdról, Agárdról, Bodajkról, Seregélyesről, Csákvárról, Csókakőről, Budapestről, Zalaegerszegről és Nyíregyházáról is érkeztek amatőr és profi játékosok. A résztvevők száma megközelítette a százat, s lelkesedésüket látva a szervezők úgy döntöttek, hogy jövőre is megrendezik a viadalt.

 
Győzött az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Soproni Liga 29. fordulójában győzött az FC Fehérvár a BFC Siófok ellen. Az eleinte „átlagosnak” nevezhető találkozó 51. percétől emberhátrányban játszottak a fehérvári fiúk, majd egyre izgalmasabb fordulatokat láthatott a közönség, s az FC Fehérvár a 76. percben megszerezte a vezetést. A gólt Nagy Dániel rúgta. Az ötödik hely megtartásáért a szezon utolsó fordulójában, Zalaegerszegen folyik majd a harc.

Tovább...
 
Nikolic a Fehérépnél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

Székesfehérváron folytatja pályafutását Verica Nikolic. A 25 éves szerb válogatott beálló leszerződött a Fehérép Alcoa FKC csapatához. Nikolic eddig Debrecenben játszott, korábban pedig a Hummel Belgrád és a Kikinda csapatát erősítette. A fehérvári csapatnál további változások: Sonata Vijunaite szerződését meghosszabbították, Mayer Szabina pedig visszamegy Győrbe.

 
A sport a leghatásosabb prevenciós eszköz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Kihívás Napján elért eredményekről tartott sajtótájékoztatót ma délelőtt Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke, Viniczai Tibor alpolgármester és Magony Tamás, a Sportiroda munkatársa. Amint már hírt adtunk róla: Székesfehérvár nyerte el a „Legsportosabb város” címet kategóriájában.

Tovább...
 
Idényzáró győzelem Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2008. május 25.

A Fehérép Alcoa FKC sajtóreferense eljuttatott hozzánk egy sajtóanyagot a női kézilabdacsapat idényzáró győzelméről, amelyet Önök is elolvashatnak.

Tovább...
 
Fogy a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

Az Alba Volán SC jégkorong csapatánál jelentős személyi változások várhatók a közeljövőben. Az már eldőlt, hogy Budai Krisztián a szlovák Késmárk csapatához igazol, Gröschl Tamás Franciaországba szeretne menni (vagy visszaköltözik Újpestre), Kangyal Balázs a Budapest Stars alakulatát választotta, és Borostyán Gergely sem marad. Rajz Attila a Titánok csapatkapitánya lesz, Palkovicsot pedig – ahogy előre várható volt – megrohamozták az osztrák klubok. A pontos személycserékről a jövő héten nyilatkozik a Volán vezetősége.

 
Albacom - Falco: 89:98 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

ImageA bajnoki elődöntő negyedik mérkőzésén hatalmas küzdelemben nyert a Falco. Ezzel bejutott a bajnoki döntőbe. A fehérvári csapat azonban minden dicséretet megérdemel: óriási erőfeszítéssel küzdöttek fiaink. Közülük is kiemelkedett Bradford, aki 31 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa lett. Az utolsó negyedben öt triplát is dobott. Ám ez sem volt elég a győzelemhez, mert a Falco is csúcsformában volt: Kazlauskas, Doyne és Kálmán is triplázott rendesen. A mérkőzés után a szombathelyi szurkolók berohantak a pályára és óriási ünneplést rendeztek.

Tovább...
 
Székesfehérvár a legsportosabb város Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageSzékesfehérvár lett az ország legsportosabb városa. A 70.000 fő feletti lélekszámú települések kategóriájában - mint ahogyan évek óta már - most is a koronázó város diadalmaskodott: itt mozogtak a legtöbbet a lakók a Kihívás Napján.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7382 - 7392 / 7421